Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων/Ακυρώσεων

Πολιτική Επιστροφών
Δικαίωμα Υπαναχώρησης/ακύρωσης
Το δικαίωμα Υπαναχώρησης/ακύρωσης μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις:
α) Μη πραγματοποίηση ωρών διδασκαλίας λόγω μη έναρξης προγράμματος  κατάρτισης μετά το πέρας 6 μηνών από την ημερομηνία κατάθεσης. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιθυμεί την διαγραφή του από οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον δεν παρακολούθησε κανένα μάθημα λόγω μη έναρξης του προγράμματος. Επιστροφές χρημάτων γίνονται αυστηρά εντός δέκα (10)εργάσιμων ημερών, αρχής γενομένης από την επόμενη της δήλωσης διαγραφής του πελάτη.
β) Διακοπή συμμετοχής στο επερχόμενο πρόγραμμα εντός 10 ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιθυμεί τη διακοπή των μαθημάτων του για προσωπικούς λόγους. Η συγκεκριμένη διαδικασία ισχύει μόνο στην περίπτωση που δεν έχει πραγματοποιηθεί έναρξη μαθημάτων και ο πελάτης δεν έχει ενταχθεί στα έντυπα έναρξης του τμήματος. Σε αυτή τη περίπτωση, το  ποσό επιστρέφεται εντός δέκα (10)εργάσιμων ημερών, αρχής γενομένης από την επόμενη της γραπτής δήλωσης διακοπής του πελάτη.

Επιστροφή χρημάτων

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται αποκλειστικά σε περίπτωση αποδεδειγμένης αδυναμίας χρήσης της υπηρεσίας ή παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος με υπαιτιότητα του ΙΡΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Α.Ε., και αδυναμίας επιδιόρθωσης του προβλήματος εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, καθώς και σε περίπτωση διαγραφής του πελάτη για προσωπικούς του λόγους. Επιστροφές χρημάτων γίνονται αυστηρά εντός δέκα (10)εργάσιμων ημερών, αρχής γενομένης από την επόμενη της διαπίστωσης της αδυναμίας επιδιόρθωσης του προβλήματος. Με το πέρας του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος του ΙΡΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Α.Ε. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει σε λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα τραπέζης τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Επίλυση διαφορών

Οι παρόντες Όροι Χρήσης θα νοηματοδοτούνται, ερμηνεύονται και εφαρμόζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Για οποιαδήποτε διαφορά που θα προκύψει από την εφαρμογή των παρόντων Όρων αρμόδια καθίστανται τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Επικαιροποίηση των παρόντων όρων

Η Ιστοσελίδα ενδέχεται να τροποποιήσει ή να μεταβάλλει τμήματα των εν λόγω Όρων Χρήσης σε οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση. Παρόλα αυτά σε περίπτωση θεμελιωδών αλλαγών, ειδοποίηση για τις εν λόγω αλλαγές θα δημοσιοποιούνται στην αρχική σελίδα του ΙΡΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Α.Ε. (https://iris.edu.gr) και θα τίθενται σε εφαρμογή 15 ημέρες μετά την δημοσίευση τους στην Ιστοσελίδα. Παρακαλούμε ανατρέξτε πίσω στους εν λόγω Όρους Χρήσης σε τακτικά χρονικά διαστήματα ώστε να είστε πλήρως ενήμεροι για οποιεσδήποτε αλλαγές και ενημερώσεις. Συνεχιζόμενη χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας συνιστά αποδοχή των ενδεχόμενων αλλαγών.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην παρακάτω διεύθυνση:
ΙΡΙΣ ΟΡΓΑΝ|ΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Α.Ε.
Καραϊσκάκη 63, Πάτρα, 26225
Email: [email protected] & Τηλ:2610221492